🔎 Căutăm oferta potrivită pentru tine ✈️

 

Sejur Sri Lanka 2023

aaaa
SRI LANKA
Preţ
1119Euro / person
Durata
7 nopti
Destinaţia
Sri Lanka

Zbor inclus Rezervari in Sri Lanka 2023 cu plecare din Bucuresti

Resorturi de calitate All Inclusive in #SriLanka
 • Detalii oferta
 • Oferte similare
 • Despre Sri Lanka- Ce poti experimenta?

Oferta detaliată

Destinaţia
Aeroport / Port Plecare
Bucuresti
Aeroport / Port Destinaţie
Sri Lanka
Oferta include
 • 7 nopti cazare cu masă specificată
 • Asistenţă turistică
 • Bagaje de cala si bagaje de mana
 • Taxe Charter
 • Transfer de grup: aeroport - hotel - aeroport
 • Transport cursă charter
Preţul nu include
 • Asigurarea medicala - storno
 • Bacsis
Sejur Sri Lanka 2023
Rezervari Sri Lanka, zbor direct din Bucuresti

Pachet ce include zbor, cazare 7 nopti, mese, transferuri

Sejur cu zbor charter in Sri Lanka

Oferte in timp real 24/7 pe noul motor de cautare Mediterana Tour 

Comparam ofertele pentru tine de la 30 de touroperatori. 

 

Petrece 7 nopti in fabuloasa Sri Lanka, pe malul Oceanului Indian !

Nu este de mirare că Sri Lanka este supranumită perla Oceanului Indian: este un ținut de o frumusețe naturală în care junglele montane, plajele frumoase și comorile culturale așteaptă la fiecare colț.

 

Sejur si oferte vacanta in Sri Lanka de la 1119 Eur
📞 Rezervari Sri Lanka 2023 📞

 

Ce includ pachetele de Sejur in Sri Lanka?
 • transport cu avionul Bucuresti  – Sri Lanka, cursa linie tur – retur
 • 1 bagaj de cala de 20 kg si 1 bagaj de cabina de 7 kg;
 • 7  nopti cazare si masa specificata in Sri Lanka
 • transferuri aeroport hotel aeroport;
Puncte forte ale destinatiei Sri Lanka si informatii utile:
 • Climat insorit si frumoasele sale plaje 
 • Peisaj spectaculos si vegetatie luxurianta;
 • Cele mai exotice animale si pasari colorate
 • O experiență meditativă și Yoga de neuitat
 • Resorturi pe plaja,  lumea culinara a Sri Lankai dezvaluita
 • 📞 Rezervari la  0769 619 644 📞
Oferte de vacanta in Sri Lanka cu zbor direct charter din Bucuresti
Rezervari pachete Sri Lanka de la 1199 Eur 
Plecari in 2023 :

Tariful este valabil la plecarile din martie 2023 si este supus modificarilor avand caracter informativ.

Coral Sands Hotel Sri Lanka 3*   mic dejun de la 1119
Camelot Beach Hotel 4*   demipensiune de la 1139
Amaya Beach Pasikudah 4*   mic dejun de la 1159
Trinco Blu by Cinnamon 4*  demipensiune de la 1219
Royal Palms Beach Hotel 4*  demipensiune de la 1299

 

Oferte in timp real 24/7 pe noul motor de cautare Mediterana Tour 

Comparam ofertele pentru tine de la 30 de touroperatori. 

Sejur Sri Lanka in resorturi de calitate. Zbor direct Bucuresti - Sri Lanka

Sun Siyam Pasikudah5* –  Suite Deluxe cu  mic dejun de la 1329
Heritance Negombo 5*  pensiune completa de la 1449
Shangri-Las Hambantota Resort and Spa 5*  mic dejun de la 1389
Hotel Riu Sri Lanka 5* All inclusive de la 1769

 

Alte 30 de resorturi in Sri Lanka disponibile cu zbor din Bucuresti
Contactati-ne pentru tarife si disponibilitate in timp real

Tarifele sunt orientative si pot varia in orice moment. Rezervarea se efectueaza in urma platii avansului.

Ati gasit tariful din contractul nostru direct !

 

📞 Rezervari Destinatii Exotice  la  0769 619 644 📞
Vrei o vacanta personalizata? Solicita ajutorul expertului in vacante si personalizeaza-ti sejurul

 

Detalii operationale zboruri Sri Lanka  2023 :

Cursa directa sau cu escala in functie de disponibilitate si marimea grupului. Orarele sunt informative si pot suferi modificari !

 

CONDITII FINANCIARE LA REZERVARI PACHETE SRI LANKA 2023:

 

TERMENE DE PLATA:

 • 30% din pretul pachetului turistic la inscriere;
 • 70% din pretul pachetului turistic cu minim 45 zile inaintea plecarii;

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 45 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

 

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

 • 30% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul inscrierii si pana cu 47 zile inaintea plecarii;

100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 47 zile calendaristice inainte de data plecarii sau pentru neprezentarea la program.

 

Despre destinatia Sri Lanka. Informatii si rezervari. De ce sa rezervi aceasta destinatie?

 

Ce spun cei din Sri Lanka despre superba lor destinatie

 

Top 7 lucruri de experimentat si vizitat in Sri Lanka in 2023

Nu este de mirare că Sri Lanka este supranumită perla Oceanului Indian: este un ținut de o frumusețe naturală în care junglele montane, plajele frumoase și comorile culturale așteaptă la fiecare colț.

 

La drum prin Sri Lanka

În speranța că vom explora cât mai multe dintre farmecele Sri Lankai, ne hotărâm pentru o excursie de 10 zile. Eram cinci în acest tur de aventură în jurul fostului Ceylon – mama, tata, sora mea Emily, șoferul nostru Saman și eu – și am explorat împreună patria tatălui mamei mele, a bunicului meu.

Cel mai mare lux al unei călătorii rutiere este să vezi toate peisajele pitorești pe care le treci pe parcurs. Sunt aceste momente de serendipitate între destinații, în care asistați la lucrurile mărunte și vedeți adevărata Sri Lanka – ca bărbatul care își conduce turma de vite de bivoli de-a lungul drumului, un călugăr îmbrăcat în haine portocalii care călătorește la cel mai apropiat templu pentru a se ruga sau maimuțe sălbatice petrecând cu clanul lor în baldachinul copacului de deasupra.

 

O plimbare cu trenul pana la Ella

Cea mai interesantă călătorie a noastră este călătoria de 60 de kilometri cu trenul de la Nuwara Eliya la Ella. Ne urcăm în trăsura roșie de mahon și călătorim în clasa a doua alături de localnici și rucsaci din vest. Trenul șerpuiește de-a lungul unei căi ferate simple care traversează o țară muntoasă densă.

În cea mai mare parte a călătoriei, ochii mei sunt lipiți de fereastră; un caleidoscop de nuanțe tropicale verzi se estompează pe lângă noi în timp ce trenul își țese drum prin peisaje altfel inaccesibile. Localnicii atârnă precar de ușile deschise, iar vânzătorii stradali se urcă în trăsurile care vând delicatese din Sri Lanka coapte în condimente de cardamom. Este o călătorie pentru simțuri, la fel de mult ca și pentru ochi.

 

Bucataria Srilankeza

Ajunși la Ella, facem plinul la Café Chill, pregătiți pentru aventurile noastre de drumeție a doua zi. Eu și sora mea optăm pentru deliciosul lumprais: un curry din Sri Lanka cu zece feluri de mâncare cu orez, servit într-o frunză de banană și cu o oală de sambol de cocos în lateral. Aromele sunt rafinate și pline de condimente. Nu doar mâncarea este atrăgătoare în Ella, ci și atmosfera relaxată a satului de munte. Există o mulțime de baruri și restaurante pentru a vă distra în timpul serii, iar cursurile de gătit sunt disponibile și în timpul zilei.

 

Little Adam’s Peak

Muntele sună și venim în dimineața următoare, ne îndreptăm direct spre Little Adam’s Peak. Ne înconjoară priveliști ale munților de culoare verde-mușchi, în timp ce ne îndreptăm de-a lungul potecă vântului. Este o drumeție destul de blândă și ne ia 45 de minute să ajungem în vârf. Urcând ultimele trepte până la vârf, o pătură groasă de nori ne învăluie, ascunzând priveliștile și adăugând un element de mister muntelui. Nu durează mult. Stratul alb se mișcă ușor de-a lungul, dezvăluind un peisaj de munți cu un verde viu care se scurg în depărtare.

Pe drumul de întoarcere, trecem pe lângă săteni care vând brățări lucrate manual și o doamnă locală care ne pregătește un amestec de fructe proaspete și suc de nucă de cocos, servit într-o nucă de cocos rege, în cafeneaua ei în aer liber, cocoțată deasupra umilului ei teren de pământ – este o reîmprospătare perfectă. după ce am urcat pe munte!

 

Surf si distractie in Weligama

La sfârșitul călătoriei noastre în familie, sora mea și cu mine ne îndreptăm spre Mirissa pentru o săptămână de surf și yoga. Lecțiile de surf au loc la o plimbare de 10 minute cu tuk-tuk, în Weligama vecină. Surfingul aici este un vis: valurile sunt perfecte pentru începători și intermediari – nici prea mari, nici prea mici, valuri albe și valuri verzi – iar oceanul este minunat de cald. Nu este nimic mai liniștit decât să stai pe bordul tău în timp ce valurile se unduiesc ușor dedesubt, în timp ce privești Oceanul Indian turcoaz-albastru de dincolo, așteptând să prinzi următorul val perfect care se apropie. Mare de vitamine supreme!

 

Yoga la apus in Mirissa

Coconut Tree Hill, cu vedere la ocean și cu palmierii legănându-se ușor în timp ce briza mării se strecoară peste deal, este studioul nostru de yoga în aer liber pentru săptămână. Este un loc senin pentru a practica salutările soarelui, unde un apus de mandarină pictează cerul și undele îndepărtate formează coloana sonoră liniștitoare. Mirissa are o atmosferă relaxată de plajă, iar între surfing și yoga există o mulțime de restaurante pentru a savura curry și fructe de mare din Sri Lanka, atât de proaspete încât aproape că poți gusta oceanul! Ca să nu mai vorbim de magazinele de rotti, care servesc umpluturi, de la avocado și brânză până la mango și ciocolată.

 

La drum prin Sri Lanka

În speranța că vom explora cât mai multe dintre farmecele Sri Lankai, ne hotărâm pentru o excursie de 10 zile. Eram cinci în acest tur de aventură în jurul fostului Ceylon - mama, tata, sora mea Emily, șoferul nostru Saman și eu - și am explorat împreună patria tatălui mamei mele, a bunicului meu.

Cel mai mare lux al unei călătorii rutiere este să vezi toate peisajele pitorești pe care le treci pe parcurs. Sunt aceste momente de serendipitate între destinații, în care asistați la lucrurile mărunte și vedeți adevărata Sri Lanka - ca bărbatul care își conduce turma de vite de bivoli de-a lungul drumului, un călugăr îmbrăcat în haine portocalii care călătorește la cel mai apropiat templu pentru a se ruga sau maimuțe sălbatice petrecând cu clanul lor în baldachinul copacului de deasupra.

 

O plimbare cu trenul pana la Ella

Cea mai interesantă călătorie a noastră este călătoria de 60 de kilometri cu trenul de la Nuwara Eliya la Ella. Ne urcăm în trăsura roșie de mahon și călătorim în clasa a doua alături de localnici și rucsaci din vest. Trenul șerpuiește de-a lungul unei căi ferate simple care traversează o țară muntoasă densă.

În cea mai mare parte a călătoriei, ochii mei sunt lipiți de fereastră; un caleidoscop de nuanțe tropicale verzi se estompează pe lângă noi în timp ce trenul își țese drum prin peisaje altfel inaccesibile. Localnicii atârnă precar de ușile deschise, iar vânzătorii stradali se urcă în trăsurile care vând delicatese din Sri Lanka coapte în condimente de cardamom. Este o călătorie pentru simțuri, la fel de mult ca și pentru ochi.

 

Bucataria Srilankeza

Ajunși la Ella, facem plinul la Café Chill, pregătiți pentru aventurile noastre de drumeție a doua zi. Eu și sora mea optăm pentru deliciosul lumprais: un curry din Sri Lanka cu zece feluri de mâncare cu orez, servit într-o frunză de banană și cu o oală de sambol de cocos în lateral. Aromele sunt rafinate și pline de condimente. Nu doar mâncarea este atrăgătoare în Ella, ci și atmosfera relaxată a satului de munte. Există o mulțime de baruri și restaurante pentru a vă distra în timpul serii, iar cursurile de gătit sunt disponibile și în timpul zilei.

 

Little Adam’s Peak

Muntele sună și venim în dimineața următoare, ne îndreptăm direct spre Little Adam’s Peak. Ne înconjoară priveliști ale munților de culoare verde-mușchi, în timp ce ne îndreptăm de-a lungul potecă vântului. Este o drumeție destul de blândă și ne ia 45 de minute să ajungem în vârf. Urcând ultimele trepte până la vârf, o pătură groasă de nori ne învăluie, ascunzând priveliștile și adăugând un element de mister muntelui. Nu durează mult. Stratul alb se mișcă ușor de-a lungul, dezvăluind un peisaj de munți cu un verde viu care se scurg în depărtare.

Pe drumul de întoarcere, trecem pe lângă săteni care vând brățări lucrate manual și o doamnă locală care ne pregătește un amestec de fructe proaspete și suc de nucă de cocos, servit într-o nucă de cocos rege, în cafeneaua ei în aer liber, cocoțată deasupra umilului ei teren de pământ - este o reîmprospătare perfectă. după ce am urcat pe munte!

 

Surf si distractie in Weligama

La sfârșitul călătoriei noastre în familie, sora mea și cu mine ne îndreptăm spre Mirissa pentru o săptămână de surf și yoga. Lecțiile de surf au loc la o plimbare de 10 minute cu tuk-tuk, în Weligama vecină. Surfingul aici este un vis: valurile sunt perfecte pentru începători și intermediari - nici prea mari, nici prea mici, valuri albe și valuri verzi - iar oceanul este minunat de cald. Nu este nimic mai liniștit decât să stai pe bordul tău în timp ce valurile se unduiesc ușor dedesubt, în timp ce privești Oceanul Indian turcoaz-albastru de dincolo, așteptând să prinzi următorul val perfect care se apropie. Mare de vitamine supreme!

 

Yoga la apus in Mirissa

Coconut Tree Hill, cu vedere la ocean și cu palmierii legănându-se ușor în timp ce briza mării se strecoară peste deal, este studioul nostru de yoga în aer liber pentru săptămână. Este un loc senin pentru a practica salutările soarelui, unde un apus de mandarină pictează cerul și undele îndepărtate formează coloana sonoră liniștitoare. Mirissa are o atmosferă relaxată de plajă, iar între surfing și yoga există o mulțime de restaurante pentru a savura curry și fructe de mare din Sri Lanka, atât de proaspete încât aproape că poți gusta oceanul! Ca să nu mai vorbim de magazinele de rotti, care servesc umpluturi, de la avocado și brânză până la mango și ciocolată.

Distribuie pe rețelele sociale
Despre Mediterana Tour

Acceptam cu tichete de vacanta pentru orice sejur in Romania

afis Plata cu tickete de vacanță Sodexo, Edenred, UP Vacances , mediterana tour

Prinde reducerea!

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fii la curent cu ultimile reduceri sau noutăţi!

Prinde reducerea!

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fii la curent cu ultimile reduceri sau noutăţi!

Plata securizata 3D Secure cu cardul

Plata securizata cu card online by Netopia (Visa, Mastercard, Tichete de vacanta)

Pentru a personaliza continutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalitati specifice social media si pentru a analiza traficul, folosim cookie-uri. Citeste despre Politica de Cookie  si Politica de Confidentialitate
Close

Sejur Sri Lanka 2023

Preț
1119Euro / persoană
Durata
7 nopti
Portul de imbarcare
Sri Lanka

  Rezerva-ti vacanta

  Va rugam completati formularul de mai jos pentru a solicita o oferta personalizata. Veti fi apelat/a de un consultant. Tarifele si datele de plecare prezentate pe site sunt informative (de la) iar oferta personalizata poate varia in functie de perioada aleasa si locurile disponibile. Campurile marcate cu * sunt obligatorii