fbpx
 

Rezervari Primasol Ralitsa Superior Aqua Club 4* din Albena

aaaa
Early Booking Bulgaria
Pret
219Euro per person
Durata
7 nopti
Destinatie
More than 1

Rezervari Primasol Ralitsa Superior Aqua Club 4* All inclusive

 • Detalii oferta
 • Galerie foto
 • Descriere
 • Oferte similare
 • Condiții de rezervare

Include

Destinatie
Albena , Bulgaria Descopera Destinatii
Pretul include
 • 7 nopti cazare cu masă specificată
 • Acces gratuit la SPA
 • Asistenţă turistică
Rezervari si oferte  Primasol Ralitsa Superior Aqua Club 4*

Rezervari Bulgaria la 0769 619 644

primasol aqua club parc

Localizat intr-o zona frumoasa si linistita, Primasol Ralitsa Superior Aqua Club ofera oaspetilor sai servicii la standarde inalte. Zona inconjuratoare si mediul relaxant face acest hotel perfect pentru vacantele in familie. Hotelul este situat la o distanta de aproximativ 950m fata de plaja, in frumoasa zona inverzita  statiunii Albena. Clientii hotelului beneficiaza de transport gratuit spre si de la plaja cu shuttle bus (transport la fiecare 30 minute, intre orele 09:00 – 17:00 ) .


 

Alege-ți plecarea și tariful disponibil pentru sejurul de 7 nopți.

Tarif de cazare pentru 7 nopți ce include o reducere -40%

Iunie 2022, de la 249 Eur/persoană, Cameră Dublă /Twin Standard, All Inclusive

Iulie 2022, de la 499 Eur/persoană, Cameră Dublă /Twin Standard, All Inclusive

August 2022, de la 499 Eur/persoană, Cameră Dublă /Twin Standard, All Inclusive

Septembrie 2022, de la 225 Eur/persoană, Cameră Dublă /Twin Standard, All Inclusive


Alte tipologii de cameră sunt disponibile în funcție de gradul de ocupare și nivelul de confort, întrebați consultantul Mediterana Tour specializat pe destinația Bulgaria.

Consultanții Mediterana Tour te pot ajuta cu o ofertă personalizată pentru familia ta sau poate pentru grupul vostru de prieteni. Suntem agenție touroperatoare cu contracte internaționale solide. Contacteză-ne la 0769.619.644

 

cuvinte-cheie: rezervari Primasol Ralitsa, oferte Albena, Early Booking Albena 2021, rezervari bulgaria, cazare Primasol Ralitsa Superior, cazare Albena

Mai multe despre acest sejur

Construită special ca stațiune turistică, Albena are un stil arhitectonic unitar și unic. Majoritatea hotelurilor, situate chiar pe plajă, au maximă expunere la soare și acces direct la plajă. Albena se situează în apropierea altor centre turistice, culturale și comerciale, reușind totuși să își păstreze habitatul natural. Deși construită pe un teren gol în anii 1960, în prezent arată ca un mic oraș, cu centru, străzi și piețe, având chiar și rețea de transport public — trenuri dedicate care circulă după un orar prestabilit pe străzile orașului.

Stațiunea are plajă în lungime de 5 km, cu o lățime de 150 m, cu nisip fin; apa mării fiind curată, calmă și caldă. Adâncimea apei nu depășește 1,6 metri la o distanță de 100–150 de metri de mal. Vizitatorii pot opta pentru unul dintre cele 43 de hoteluri moderne (între două și patru stele) care oferă aproximativ 20 000 de locuri de cazare. Majoritatea hotelurilor au piscine.

Numele stațiunii provine de la numele unui personaj dintr-o povestire a scriitorului bulgar Yordan Yovkov. Albena este un prenume feminin bulgăresc.

Beneficiați de confirmarea rezervării la plata unui avans de minim 30% în momentul confirmării.

Diferența până la 50% se achită până la data expirării pragului de Early-booking pentru care beneficiați deja de reducere.

Ultima plată se efectuează cu 30 zile înainte de check-in.

IMPORTANT: Termenii și condițiile rezervării pot fi schimbate de către hotel în funcție de politica sa sau de gradul de rezervare. Tarifele și condițiile indicate au caracter informativ. Ele vor fi prezentate în formă actualizată de expertul în călătorii Mediterana Tour la momentul transmiterii ofertei telefonice sau scrise.

Distribuie pe rețelele sociale
Pentru a personaliza continutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalitati specifice social media si pentru a analiza traficul, folosim cookie-uri. Citeste despre Politica de Cookie  si Politica de Confidentialitate
Close

Rezervari Primasol Ralitsa Superior Aqua Club 4* din Albena

Preț
219Euro / persoană
Durata
7 nopti
Portul de imbarcare
More than 1

  Rezerva-ti vacanta

  Va rugam completati formularul de mai jos pentru a solicita o oferta personalizata. Veti fi apelat/a de un consultant. Tarifele si datele de plecare prezentate pe site sunt informative (de la) iar oferta personalizata poate varia in functie de perioada aleasa si locurile disponibile. Campurile marcate cu * sunt obligatorii