fbpx
 
aaaa
Demipensiune inclusa
Preţ
795Euro / person
Durata
5 nopti
Destinaţia
Israel

Descopera istoria, cultura, dar si tainele Israelului, vizitand superbele sale frumoase regiuni. PROGRAM SUSPENDAT MOMENTAN ! Circuit cu ghid in Israel. Pelerinaj in Tara Sfanta 2024

Haide sa descoperim impreuna frumusetile, istoria, cultura, dar si tainele Israelului, vizitand frumoase regiuni ale tarii, in acest pelerinaj: Betleem - Râul Iordan & Marea Moartă* - Tiberias* – Marea Galileei* – Capernaum* – Nazaret*- Jaffa. Vei fi cazat in hotel de 4 stele si vei avea parte de asistenta turistica in limba romana pe tot parcursul circuitului.
 • Detalii oferta
 • Galerie foto
 • Oferte similare
 • Descriere Program CIRCUIT SI PELERINAJ ISRAEL 2024

Oferta detaliată

Destinaţia
Aeroport / Port Plecare
Bucuresti, Otopeni (OTP)
Aeroport / Port Destinaţie
Tel Aviv, Israel (TLV)
Oferta include
 • 5 nopti cazare cu masă specificată
 • Asistenţă turistică
 • Bagaje de cala si bagaje de mana
 • Demipensiune
 • Intrări la obiective turistice
 • Taxe de aeroport
 • Zboruri directe
Preţul nu include
 • Asigurarea medicala - storno
 • Bacsis
 • Excursii opţionale
Circuit ISRAEL si Pelerinaj Tara Sfanta
PROGRAM SUSPENDAT MOMENTAN DATORITA SITUATIEI DE RAZBOI !
Vom relua plecarile imediat posibil, va rugam sa va abonati la lista noastra click aici pentru a fi instiintati cand reluam plecarile

 

 

 

 

 

 

 

 

Am reluat plecarile in Israel cu respectarea reglementarilor impuse de autoritati

Vizitam Betleem, Ierusalim, Raul Iordan, Marea Galileei, Nazaret

Daca doresti o experienta spirituala, Mediterana Tour iti ofera circuite in Ierusalim si pelerinaje la Mormantul Sfant.

 

Program Pelerinaj ISRAEL 2024 | Pelerinaj Tara Sfanta 

Ziua 1. Bucuresti – Tel Aviv – Betlehem

 

Prezentare in Aeroportul Bucuresti OTOPENI pentru zbor Bucuresti-Tel Aviv. Decolare din Bucuresti cu destinatia Tel- Aviv, sosire pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv. Ajunsi in Tel Aviv, dupa formalitatile vamale ne indreptam spre Betlehem pentru cazare.

Ziua 2. Bethleem – Manastirea Sf. Sava – Ein Karem

 

Dupa micul dejun vom vizita Biserica Ortodoxa a Nasterii Domnului din Bethleem, ce adaposteste Pestera in care s-a nascut Domnul Iisus Hristos si icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului numita “Betleemita” sau “Aparatoarea Bethleemului”).

 

La aproximativ 500m se afla Grota Laptelui, unde, potrivit traditiei s-a oprit Maica Domnului cu Pruncul, in noaptea in care Dreptul Iosif a primit porunca de la inger sa paraseasca Betleemul si sa fuga in Egipt. Dupa aceea mergem in pustiul Iudeii pentru a vizita Manastirea Sf. Teodosie cu Pestera Magilor in care se afla mormintele Sf. Teodosie, Sf. Sofia – mama Sf. Sava, Sf. Evloghia – mama Sf. Teodosie, Sf. Teodota – mama Sf. Cosma si Damian. De la Manastirea Sf. Teodosie ne vom deplasa cu taxiurile catre Manastirea Sf. Sava, manastirea care dateaza din sec. V si care adaposteste moastele Sf. Sava (accesul in incinta manastirii este permis numai domnilor, doamnele pot merge la Turnul Femeii, de unde se poate vedea manastirea si locul unde s-a nevoit Sf. Sava).

 

Revenim in Bethleem pentru a vizita Biserica Campul Pastorilor, locul unde innoptau pastorii, in noaptea in care s-a nascut Pruncul Iisus Hristos. Continuam cu vizita la Biserica Sf. Nicolae. Deplasare la Ein Karem, patria Sfantului Ioan Botezatorul. Aici vizitam Biserica si locul unde s-a nascut ”cel mai mare Om nascut dintr-o femeie” si Izvorul Sfintei Fecioare Maria locul intalnirii Fecioarei Maria cu vara sa Elisabeta. Cazare si cina la hotel in Bethleem.

Ziua 3. Ierusalim – Muntele Maslinilor – Muntele Sion – Via Dolorosa

 

Dupa micul dejun vom merge in Ierusalim, numit si Orasul Pacii, pe Muntele Maslinilor, unde vom vizita: Manastirea Ortodoxa a Inaltarii Domnului ce aminteste de Inaltarea Domnului la cer si unde avem prilejul de a vedea locul unde a fost gasit pentru a doua oara capul Sf. Ioan Botezatorul;

Manastirea Pater Noster, loc unde potrivit traditiei Mantuitorul i-a invatat pe ucenicii Sai Rugaciunea Domneasca „Tatal nostru”; Manastirea „Dominus Flevit” („Domnul a plans”) zidita in forma de lacrima, pe locul unde Mantuitorul Iisus Hristos a plans lipsa de pocainta a celor din Cetatea Sfanta dar a deplans si soarta pe care o va avea Ierusalimul;

 

Gradina Ghetsimani cu Biserica Natiunilor ridicata pe locul in care Mantuitorul s-a rugat inainte de a fi prins; Biserica Mormantul Maicii Domnului unde vom cobora cele 48 de trepte pana la Mormantul Fecioarei Maria si Grota Tradarii, grota unde a fost inchis Iisus inainte de judecata. Intram in Cetatea Sfanta a Ierusalimului pe poarta Sf. Stefan si parcurgem pe jos Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mantuitorului Iisus Hristos, ajungand la Biserica Sf. Invieri in care vom vedea toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormant, locul unde s-a aflat Sf. Cruce, etc).

Asezamantul Romanesc de la Ierusalim.

Dupa aceea ne vom indrepta Muntele Sion unde se afla Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul „Cina cea de Taina” (locul primei biserici crestine din lume) si Mormantul Sfantului Prooroc si Psalmist David. Vizita in zona evreiasca a Sfintei Cetati la Zidul Plangerii. Cazare si cina la hotel in Bethleem.

Ziua 4. Ierihon– Marea Moarta – Hozeva – Raul Iordan

 

Mic dejun. Ne deplasam catre Ierihon, de unde vom avea o privire panoramica asupra Manastirii Carantania de pe Muntele Ispitirii. Situat la nord-est de Ierusalim la circa 40 de km , Ierihonul, cel mai vechi oras din lume, se afla la cea mai joasa altitudine, aproximativ 250 m sub nivelul marii.

 

Aici vedem Biserica Dudul lui Zaheu. Ne indreptam spre Qumran, unde vom merge la un magazin de produse cosmetice pe baza de saruri de la Marea Moarta, dar inainte vom face un scurt dar relaxant popas la Marea Moarta – lipsita de viata si situata in cel mai jos punct al lumii -420 m. sub oceanul planetar.

Apoi vom merge catre Hozeva unde vom vizita Manastirea Sf. Gheorghe ale carei baze au fost puse de Sfintii Ioachim si Ana, fiind locul unde cei doi sfinti s-au rugat pentru daruirea unui prunc. Initial, biserica manastirii era inchinata Maicii Domnului. Astazi, insa, dupa reconstruiri si renasteri, biserica poarta drept hram pe Sfantul Gheorghe Hozevitul si pe Sfantul Ioan Iacob de la Neamt. Tot in manastire se afla si pestera unde a trait multi ani Proorocul Ilie.

Urcam pe valea Iordanului cu oprire la raul Iordan – locul adevarat al botezului lui Iisus, unde este amenajat pentru binecuvantarea credinciosilor in apele Raului Iordan. Seara cazare si cina la hotel in Tiberias/Nazareth.

Ziua 5. Cana Galileii – Nazareth – Muntele Tabor – Muntele Fericirilor – Capernaum

Mic dejun. Ne incepem ziua cu vizita la Cana din Galilea, locul unde a avut loc prima minune a lui Iisus, minunea prefacerii apei in vin; continuam cu orasul Nazareth, situat in partea nordica a Israelului, descris ca fiind locul copilariei lui Iisus Hristos. Aici vom vizita Biserica Ortodoxa Sf. Gavriil, ridicata deasupra izvorului considerat a fi cel al Fecioarei Maria si aflat in apropierea casei acesteia din Nazaret, biserica pictata de fratii Morosanu in 1977, apoi vom merge catre Biserica Catolica Buna-Vestire in incinta careia se afla grota in care Fecioara Maria a fost instiintata de Arhanghelul Gavriil ca Il va naste pe Iisus.

 

Ne indreptam spre Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbrea la Fata a Domnului. Continuam cu Muntele Fericirilor unde vom vizita biserica ce fost construita pe locul unde Mantuitorul Iisus Hristos a tinut predica despre fericiri. Muntele se inalta la 175 m deasupra nivelului Marii Galileii, dar totodata este la 35m. sub nivelul Marii Mediterane. Optional, se poate face o frumoasa si relaxanta croaziera pe Marea Galilei, asa cum era pe vremea Mantuitorului. Vom merge catre Capernaum, orasul cel mai iubit de catre Mantuitorul si unde a savarsit foarte multe minuni; aici vom putea vedea ruinele Sinagogii si a casei unde a fost vindecata soacra Sf. Petru. La mica distanta se afla Tabgha – loc ce aminteste de minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti si hranirea a peste 5000 de oameni. Cazare si cina la hotel in Tiberias/Nazareth.

Ziua 6. Haifa – Tel Aviv – Bucuresti

Mic dejun. Coboram pe coasta Marii Mediterane pe urmele Sf. Petru pana la Cezareea, locul unde Corneliu a fost botezat si de unde Sf. Pavel a plecat la Roma. Ajungem in orasul Haifa unde vedem panoramic frumoasele gradini suspendate Bahai si Biserica Stella Marris (grota prorocului Ilie Tezviteanul).

Ajungem in Tel Aviv, cel mai modern oras din Israel, denumit si „Orasul primaverii” unde facem un un tur si avem timp liber pentru ultimele suveniruri.

In cursul serii ne indreptam catre Aeroportul din Ben Gurion pentru formalitatile vamale si imbarcare pentru zborul de Bucuresti.

*** Nota: in functie de orarul de zbor, programul din ultima zi se poate organiza in prima zi a circuitului.

 

Circuit Israel cu ghid roman insotitor

Servicii incluse circuit si pelerinaj Israel 2024 :
 • Transport avion București – Tel Aviv – București,
 • Taxe de aeroport,
 • 5 nopţi cazare la hoteluri de 4* şi 3*,confrom clasificării din Israel
 • Demipensiune ( 2 mese pe zi – conform programului),
 • Transport cu autocar modern, cu climatizare, conform programului
 • Taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
 • Ghid local vorbitor de limba română si / sau preot in functie de programul ales
Servicii neincluse circuit si pelerinaj Israel 2024 :
 • Excursiile opţionale pentru un grup minim de 30 de persoane
 • Alte taxe şi cheltuieli personale
 • Alte mese decât cele menţionate
 • Băuturile la mese
 • Alte obiective turistice decât cele menţionate în program
 • Bacşişuri pentru şoferi şi ghizi locali în valoare de 5€/pers/zi (se plăteşte obligatoriu către ghidul israelian)
 • Asigurarea medicală de călătorie și asigurarea storno (nu sunt obligatorii, însă vă recomandăm să le încheiați)
 • Taxe de oraş plătibile la hotel

 

Tarife si date plecare Pelerinaj ISRAEL 2024

Tarifele difera in functie de program, data de plecare, servicii incluse. Avem 5 programe circuit Israel si fiecare difera, de aceaa va invitam sa ne apelati la 0769 619 644 

 

Israelul are o populatie de peste 8 milioane de locuitori dintre care 6 milioane evrei, o tara a contrastelor . In acelasi teritoriu se regasesc arabi, musulmani, creștini, druzi, cerchezi, samariteni și armeni. Limbile oficiale sunt ebraica și araba, insa in Israel veti auzi peste 30 de limbi si dialecte.    

Teritoriul israelian apartine Asiei și are ca state vecine Liban, Siria, Iordania si Egypt. Marea Moarta si Raul Iordan se remarca in Estul teritoriului religiilor. 

Daca doresti sa ai parte de o vacanta in Israel, poti alege mai multe variante, insa spectaculoase si la indemana sunt Ierusalim si Tel Aviv. Un sejur in Israel reusit poate merge pe directa de wellness in capitala, unde plajele cu nisip fin si hotelurile tip zgarie nori te asteapta cu o bautura racoritoare. Daca va doriti un circuit in Israel, de regula se include si Ierusalimul cu al sau Mormant Sfant si istorie religioasa din povestile Bibliei. Nu uitati de superbele orase de la mare, Haifa si Eilat

Daca doresti o experienta spirituala, Mediterana Tour iti ofera circuite in Ierusalim si pelerinaje la Mormantul Sfant.

 

Tarifele prezentate au caracter orientativ, ele putand diferi in functie de perioada calatoriei, nr de nopti si tipul de cazare ales.

 

Conditii de inscriere:

– Daca plecarea este in mai putin de 35 zile , plata integrala.

– Daca plecarea este peste 35 zile, plata 30% avans, diferenta cu 35 zile inainte de plecare

– Disponibilitatea se va verifica impreuna cu expertul in vacante Mediterana Tour la solicitarea Dumneavoastra. Tarifele si locurile libere pot varia fata de informatiile de pe portal, datorita fluxului mare de rezervari.

Program Pelerinaj ISRAEL 2024 | Pelerinaj Tara Sfanta 

Ziua 1. Bucuresti – Tel Aviv – Betlehem

 

Prezentare in Aeroportul Bucuresti OTOPENI pentru zbor Bucuresti-Tel Aviv. Decolare din Bucuresti cu destinatia Tel- Aviv, sosire pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv. Ajunsi in Tel Aviv, dupa formalitatile vamale ne indreptam spre Betlehem pentru cazare.

Ziua 2. Bethleem – Manastirea Sf. Sava – Ein Karem

 

Dupa micul dejun vom vizita Biserica Ortodoxa a Nasterii Domnului din Bethleem, ce adaposteste Pestera in care s-a nascut Domnul Iisus Hristos si icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului numita “Betleemita” sau “Aparatoarea Bethleemului”).

 

La aproximativ 500m se afla Grota Laptelui, unde, potrivit traditiei s-a oprit Maica Domnului cu Pruncul, in noaptea in care Dreptul Iosif a primit porunca de la inger sa paraseasca Betleemul si sa fuga in Egipt. Dupa aceea mergem in pustiul Iudeii pentru a vizita Manastirea Sf. Teodosie cu Pestera Magilor in care se afla mormintele Sf. Teodosie, Sf. Sofia – mama Sf. Sava, Sf. Evloghia – mama Sf. Teodosie, Sf. Teodota – mama Sf. Cosma si Damian. De la Manastirea Sf. Teodosie ne vom deplasa cu taxiurile catre Manastirea Sf. Sava, manastirea care dateaza din sec. V si care adaposteste moastele Sf. Sava (accesul in incinta manastirii este permis numai domnilor, doamnele pot merge la Turnul Femeii, de unde se poate vedea manastirea si locul unde s-a nevoit Sf. Sava).

 

Revenim in Bethleem pentru a vizita Biserica Campul Pastorilor, locul unde innoptau pastorii, in noaptea in care s-a nascut Pruncul Iisus Hristos. Continuam cu vizita la Biserica Sf. Nicolae. Deplasare la Ein Karem, patria Sfantului Ioan Botezatorul. Aici vizitam Biserica si locul unde s-a nascut ”cel mai mare Om nascut dintr-o femeie” si Izvorul Sfintei Fecioare Maria locul intalnirii Fecioarei Maria cu vara sa Elisabeta. Cazare si cina la hotel in Bethleem.

Ziua 3. Ierusalim – Muntele Maslinilor – Muntele Sion – Via Dolorosa

 

Dupa micul dejun vom merge in Ierusalim, numit si Orasul Pacii, pe Muntele Maslinilor, unde vom vizita: Manastirea Ortodoxa a Inaltarii Domnului ce aminteste de Inaltarea Domnului la cer si unde avem prilejul de a vedea locul unde a fost gasit pentru a doua oara capul Sf. Ioan Botezatorul;

Manastirea Pater Noster, loc unde potrivit traditiei Mantuitorul i-a invatat pe ucenicii Sai Rugaciunea Domneasca „Tatal nostru”; Manastirea „Dominus Flevit” („Domnul a plans”) zidita in forma de lacrima, pe locul unde Mantuitorul Iisus Hristos a plans lipsa de pocainta a celor din Cetatea Sfanta dar a deplans si soarta pe care o va avea Ierusalimul;

 

Gradina Ghetsimani cu Biserica Natiunilor ridicata pe locul in care Mantuitorul s-a rugat inainte de a fi prins; Biserica Mormantul Maicii Domnului unde vom cobora cele 48 de trepte pana la Mormantul Fecioarei Maria si Grota Tradarii, grota unde a fost inchis Iisus inainte de judecata. Intram in Cetatea Sfanta a Ierusalimului pe poarta Sf. Stefan si parcurgem pe jos Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mantuitorului Iisus Hristos, ajungand la Biserica Sf. Invieri in care vom vedea toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormant, locul unde s-a aflat Sf. Cruce, etc).

Asezamantul Romanesc de la Ierusalim.

Dupa aceea ne vom indrepta Muntele Sion unde se afla Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul „Cina cea de Taina” (locul primei biserici crestine din lume) si Mormantul Sfantului Prooroc si Psalmist David. Vizita in zona evreiasca a Sfintei Cetati la Zidul Plangerii. Cazare si cina la hotel in Bethleem.

Ziua 4. Ierihon– Marea Moarta – Hozeva - Raul Iordan

 

Mic dejun. Ne deplasam catre Ierihon, de unde vom avea o privire panoramica asupra Manastirii Carantania de pe Muntele Ispitirii. Situat la nord-est de Ierusalim la circa 40 de km , Ierihonul, cel mai vechi oras din lume, se afla la cea mai joasa altitudine, aproximativ 250 m sub nivelul marii.

 

Aici vedem Biserica Dudul lui Zaheu. Ne indreptam spre Qumran, unde vom merge la un magazin de produse cosmetice pe baza de saruri de la Marea Moarta, dar inainte vom face un scurt dar relaxant popas la Marea Moarta – lipsita de viata si situata in cel mai jos punct al lumii -420 m. sub oceanul planetar.

Apoi vom merge catre Hozeva unde vom vizita Manastirea Sf. Gheorghe ale carei baze au fost puse de Sfintii Ioachim si Ana, fiind locul unde cei doi sfinti s-au rugat pentru daruirea unui prunc. Initial, biserica manastirii era inchinata Maicii Domnului. Astazi, insa, dupa reconstruiri si renasteri, biserica poarta drept hram pe Sfantul Gheorghe Hozevitul si pe Sfantul Ioan Iacob de la Neamt. Tot in manastire se afla si pestera unde a trait multi ani Proorocul Ilie.

Urcam pe valea Iordanului cu oprire la raul Iordan – locul adevarat al botezului lui Iisus, unde este amenajat pentru binecuvantarea credinciosilor in apele Raului Iordan. Seara cazare si cina la hotel in Tiberias/Nazareth.

Ziua 5. Cana Galileii – Nazareth – Muntele Tabor – Muntele Fericirilor – Capernaum

Mic dejun. Ne incepem ziua cu vizita la Cana din Galilea, locul unde a avut loc prima minune a lui Iisus, minunea prefacerii apei in vin; continuam cu orasul Nazareth, situat in partea nordica a Israelului, descris ca fiind locul copilariei lui Iisus Hristos. Aici vom vizita Biserica Ortodoxa Sf. Gavriil, ridicata deasupra izvorului considerat a fi cel al Fecioarei Maria si aflat in apropierea casei acesteia din Nazaret, biserica pictata de fratii Morosanu in 1977, apoi vom merge catre Biserica Catolica Buna-Vestire in incinta careia se afla grota in care Fecioara Maria a fost instiintata de Arhanghelul Gavriil ca Il va naste pe Iisus.

 

Ne indreptam spre Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbrea la Fata a Domnului. Continuam cu Muntele Fericirilor unde vom vizita biserica ce fost construita pe locul unde Mantuitorul Iisus Hristos a tinut predica despre fericiri. Muntele se inalta la 175 m deasupra nivelului Marii Galileii, dar totodata este la 35m. sub nivelul Marii Mediterane. Optional, se poate face o frumoasa si relaxanta croaziera pe Marea Galilei, asa cum era pe vremea Mantuitorului. Vom merge catre Capernaum, orasul cel mai iubit de catre Mantuitorul si unde a savarsit foarte multe minuni; aici vom putea vedea ruinele Sinagogii si a casei unde a fost vindecata soacra Sf. Petru. La mica distanta se afla Tabgha – loc ce aminteste de minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti si hranirea a peste 5000 de oameni. Cazare si cina la hotel in Tiberias/Nazareth.

Ziua 6. Haifa - Tel Aviv – Bucuresti

Mic dejun. Coboram pe coasta Marii Mediterane pe urmele Sf. Petru pana la Cezareea, locul unde Corneliu a fost botezat si de unde Sf. Pavel a plecat la Roma. Ajungem in orasul Haifa unde vedem panoramic frumoasele gradini suspendate Bahai si Biserica Stella Marris (grota prorocului Ilie Tezviteanul).

Ajungem in Tel Aviv, cel mai modern oras din Israel, denumit si „Orasul primaverii” unde facem un un tur si avem timp liber pentru ultimele suveniruri.

In cursul serii ne indreptam catre Aeroportul din Ben Gurion pentru formalitatile vamale si imbarcare pentru zborul de Bucuresti.

*** Nota: in functie de orarul de zbor, programul din ultima zi se poate organiza in prima zi a circuitului.

 

Despre Mediterana Tour

Acceptam cu tichete de vacanta pentru orice sejur in Romania

afis Plata cu tickete de vacanță Sodexo, Edenred, UP Vacances , mediterana tour

Prinde reducerea!

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fii la curent cu ultimile reduceri sau noutăţi!

Prinde reducerea!

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fii la curent cu ultimile reduceri sau noutăţi!

Plata securizata 3D Secure cu cardul

Plata securizata cu card online by Netopia (Visa, Mastercard, Tichete de vacanta)

Pentru a personaliza continutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalitati specifice social media si pentru a analiza traficul, folosim cookie-uri. Citeste despre Politica de Cookie  si Politica de Confidentialitate
Close

PROGRAM SUSPENDAT MOMENTAN ! Circuit ISRAEL 2024 si Pelerinaj Tara Sfanta cu ghid

Preț
795Euro / persoană
Durata
5 nopti
Portul de imbarcare
Israel

  Rezerva-ti vacanta

  Va rugam completati formularul de mai jos pentru a solicita o oferta personalizata. Veti fi apelat/a de un consultant. Tarifele si datele de plecare prezentate pe site sunt informative (de la) iar oferta personalizata poate varia in functie de perioada aleasa si locurile disponibile. Campurile marcate cu * sunt obligatorii