fbpx
 
Plata cu tichete de vacanta

Modalitatea de plata cu tickete de vacanta:

Plata cu tickete de vacanta este valabila doar pentru seriviciile uristice de pe teritoriul Romaniei  si se poate face direct la sediul nostru sau prin curier rapid (plata la expeditor) la adresa Str Domneasca, nr 71B, bl C1, sc 2, parter (precizati pe plic destinatar Mediterana Tour  si numarul de comanda)

In momentul in care le primim veti primi o confirmare pe e-mail cu privire la  inregistrarea platii pe comanda dumneavoastra. Tichete de vacanta care vor fi curand acceptate de catre Mediterana Tour doar pentru vacante in Romania sunt: Sodexo, Edenred,  Cheque Dejeuner / Up Romania. In cazul in care nu aveti inca ticketele primite si doriti sa le transmiteti ulterior, astfel incat sa putem confirma rezervarea,  puteti achita in numerar/prin banca si ulterior dupa ce ne ransmiteti ticketele de vacanta va restituim suma achitata ca si avans.

Ce sunt tichetele de vacanta?

Tichetele de vacanta ( vouchere de vacanta) sunt bonuri valorice, similare cu tichetele de masa, care se pot oferi de catre angajatori unui salariat. Acestea servesc drept instrument de plata pentru  serviciile turistice/vacantele din Romania, pentru beneficiar si familia acestuia.

Tichetele de vacanta sunt nominale si nu pot fi transmise altor persoane, sunt deductibile si scutite de taxe, atat pentru angajator, cat si pentru angajat.

Acceptam atat tichete de vacanta electronice cat si pe format tiparit.

Ce pot plati cu tichete de vacanta?

 • cazare la oricare din hotelurile/ pensiunile din Romania
 • pachet cazare + masa
 • pachet cazare + tratament
 • pachet cazare + transport
 • pachet cazare + servicii agreement

Ce NU pot plati cu tichetele de vacanta?

 • cazare in afara Romaniei
 • bilete de avion/ autocar in afara Romaniei
 • cazare in unitati neclasificate
 • asigurari de calatorie

Cum poti plati cu tichete de vacanta pe MediteranaTour.ro?

Rezervarile efectuate pe MediteranaTour.ro pot fi achitate integral sau partial cu tichete de vacanta.

In situatia in care valoarea rezervarii este mai mica decat valoarea voucherelor, va trebui sa  suplimentam serviciile (nopti extra de cazare, serviciul de masa ), astfel incat valoarea totala a tichetelor sa fie egala cu cea a rezervarii.

Conform legislatiei in vigoare, nu se poate oferi ca si rest in bani la diferentele de sume mentionate mai sus.

Conditii de utilizare a voucherelor de vacanta:

– cel ce beneficiaza de vacanta sa fie titularul tichetelor de vacanta

– elementele distinctive de securitate ale tichetelor sa fie vizibile

– tichetele sa fie inca in  termenul de valabilitate si sa nu fie stampilate/folosite de o alta unitate

– codul de bare sa fie vizibil

De ce sa rezervi cu Mediterana Tour utilizand vouchere de vacanta?

– Oferte de vacante variate : puteti alege 1000 oferte la hoteluri pe litoral, 500 oferte statiuni montane, 250 oferte balneoterapie si 60 oferte in Delta

– Preturi competitive: colectam ofertele celor mai mari touroperatori romani, care detin contracte direct cu unitatile hoteliere, si beneficiem de colaborari pe termen lung cu hoelurile foarte cunoscute din Romania

Care sunt tichetele de vacanta acceptate de noi?

Acceptam urmatoarele tipuri de tichete de vacanta:

Edenred

Cheque Vacances / UP

Sodexo / TuristPass

Cum puteti rezerva online vacanta dorita?
Ce este platforma de rezervari si oferte de vacanta Mediterana Tour?

Platforma Mediterana Tour prin va prezinta sute de oferte de vacanta avantajoase de tip: sejur charter, cazare la hotel , circuite cu avionul si autocarul, city-break pe www.mediteranatour.ro dar si croaziere, prin divizia de prestigiu www.CroaziereMediterana.ro .

Atat in motorul de cautare cat si in meniul principal puteti accesa si solicita ofertele de vacanta, care sunt apoi verificate si confirmate spre Dumneavoastra.

Puteti beneficia de urmatoarele servicii turistice accesand sectiunile :

 1. Vacante – aici veti gasi toate vacantele cu zbor inclus, vacante charter, vacante exotice si destinatii actualizate in fiecare zi. Ofertele noastre au toate taxele incluse si 0 (ZERO) costuri ascunse.
 2. Hoteluri – aici veti gasi oferte de cazare cu sau fara pensiune (fara alte servicii aditionale)
 3. Circuite – aici va prezentam ofertele circuitelor cu ghizi experimentati si in variante de transport cu avionul sau autocarul. Circuite culturale, Circuite exotice, Circuite seniori, si multe alte variante.
 4. Bilete de avion – in aceasta sectiune ne puteti transmite un formular de solicitare de zbor, iar noi vom reveni cu oferta in aceeasi zi, telefonic sau pe e-mail. Va oferim bilete de avion  low-cost, bilete de avion ale companiilor de linie la tarife avantajoase si cu serviciu de check-in gratuit.
Cum pot rezerva oferta de vacanta care imi place?

Odata selectat tipul de produs turistic  dorit,  tara si statiunea / orasul, puteti explora toate ofertele active si puteti face o solicitare de rezervare din sectiunea “Rezerva acum”  sau “ Solicita rezervarea”

In maxim 24h, vom verifica disponibilitatea si tarifele pentru datele solicitate si vom reveni cu o confirmare sau o alternativa care sa corespunda criteriilor Dvs.

Important: Departamentul nostru tehnic actualizeaza periodic tarifele pentru toate pachetele de vacanta. Totusi, datorita schimbarilor de tarif si disponibilitate primite de care hoteluri si companii aeriene, exista posibilitatea ca tariful publicat sau locurile libere sa sufere usoare modificari. De asemenea, taxele de aeroport, acolo unde se aplica, pot fi modificate de compania aeriana conform legislatiei in vigoare, chiar si dupa achizitionarea unui bilet de avion sau pachet city-break / charter, situatie in care va vom informa in prealabil. Achitarea acestei diferente este responsabilitatea turistului si nu depinde de agentia de turism

Cum puteţi plăti vacanţa dorită?

Dupa ce un consultant Mediterana Tour v-a transmis oferta finala pentru vacanta dorita si sunteti de acord cu detaliile, va transmitem contractul cu turistul si factura fiscala din care veti plati fie un avans specificat, fie total (pentru rezervarile non-rambursabile sau de ultim minut).

Modalitati de plata a ofertelor de vacanta:

 • on-line din aplicatia ta de Online Banking
 • on-line cu card bancar Mastercard/ Visa  platforma 3D Secure
 • prin ordin de plata la ghiseul bancii tale
 • prin depunere la ghiseul bancii BCR din orasul tau cu care am incheiat parteneriat
Moneda in care puteti plati serviciile turistice, biletele la evenimentele sportive si asigurarile de calatorie

Aveti posibilitatea de a plati in EUR (fara niciun adaos) sau in LEI (la cursul BNR + 2% din ziua emiterii facturii).

Va rugam sa retineti ca, pentru orice serviciu, se va emite o factura pentru valoarea totala, urmand a achita integral sau esalonat in functie de termenii si conditiile rezervarii.

Cum primesc biletul de călătorie?

Modalitati de ridicare / livrare a documentelor

Dupa plata integrala a rezervarii/ rezervarilor, va vom comunica termenul de emitere a biletelor de calatorie / vouchere.

Mediterana Tour este o agentie touroperatoare full service. Acest lucru inseamna ca va oferim toata gama de servicii pentru calatoriile Dvs.

In cazul hotelurilor, sejururilor charter, biletelor de avion voucherele se emit cu 7 zile inainte de plecare.

In cazul croazierelor, termenul este de 7-10 zile inainte de plecare, dupa furnizarea documentelor de calatorie actualizate si corecte, precum si dupa efectuarea integrala a platii.

Deoarece semnarea si stampilarea facturilor nu mai este obligatorie (cf. Cod Fiscal Legea 571/2003,republicata, Titlul VI, Cap.13, Art.155, aln..6), va rugam sa considerati documentele primite pe e-mail originale. Tot ce trebuie sa faceti este sa le printati. Facturile si restul documentelor se pot transmite la cerere prin curier rapid cu plata la destinatie.

Aveti posibilitatea de a plati in EUR (fara niciun adaos) sau in LEI (la cursul BNR + 2% din ziua emiterii facturii).

Va rugam sa retineti ca, pentru orice serviciu, se va emite o factura pentru valoarea totala, urmand a achita integral sau esalonat in functie de termenii si conditiile rezervarii.

Cum aflu dacă sunt locuri disponibile?

Trebuie doar sa ne trimiteti o cerere, utilizand formularul aferent fiecarei oferte, ori sa utilizati “Personalizatorul de vacante”.

Dupa primirea solicitarii, noi ne vom ocupa de verificarea disponibilitatii impreuna cu hotelul, compania aeriana sau linia de croaziera, si va vom transmite disponibilitatea locurilor

Aveti posibilitatea de a plati in EUR (fara niciun adaos) sau in LEI (la cursul BNR + 2% din ziua emiterii facturii).

Va rugam sa retineti ca, pentru orice serviciu, se va emite o factura pentru valoarea totala, urmand a achita integral sau esalonat in functie de termenii si conditiile rezervarii.

Asigurări medicale şi storno

Asigurari medicale si storno

Incheierea unei asigurari medicale ori storno nu este obligatorie insa este deosebi de utila penru orice calatorie. Nu de putine ori se intampla ca evenimente neprevazute (imbolnavire, situatie juridica, accident) sa aiba loc inaintea sau in timpul calatoriei.

Mediterana Tour va ofera asigurari de calatorie emise de catre Generali cu ZERO ADAOS. Doar tarife oficiale, mentionate si pe polita de asigurare a calatoriei.

Asigurare medicala de baza poate fi incheiata oricand cu minim 24 ore inainte de a iesi din Romania.

Asigurarea de tip „Storno” Clasica trebuie emisa in ziua in care se rezerva pachetul turistic,  aceasta urmand sa va restituie pana la 90% din suma maxima asigurata in cazul a peste 10 evenimente posibile.

Asigurarea hibrid medicala + storno  este cel mai avantajos pachet de asigurare, pentru ca de regula costa mai putin decat asigurarea storno, dar te asigura si din punct de vedere medical.

Pentru asigurarea calatoriei Dvs, ne puteti contacta la office@mediterana.ro

CONTACTAŢI-NEHai cu noi în vacanţă

Contacteaza-ne pentru a planifica impreuna o vacanta memorabila
Vizitează-ne
Strada Domnească nr. 71B
Galaţi - România
Sună-ne
0769.619.644
Scrie-ne
office@meridianatour.ro

  Despre Mediterana Tour

  Acceptam cu tichete de vacanta pentru orice sejur in Romania

  afis Plata cu tickete de vacanță Sodexo, Edenred, UP Vacances , mediterana tour

  Prinde reducerea!

  Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fii la curent cu ultimile reduceri sau noutăţi!

  Prinde reducerea!

  Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fii la curent cu ultimile reduceri sau noutăţi!

  Plata securizata 3D Secure cu cardul

  Plata securizata cu card online by Netopia (Visa, Mastercard, Tichete de vacanta)

  Pentru a personaliza continutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalitati specifice social media si pentru a analiza traficul, folosim cookie-uri. Citeste despre Politica de Cookie  si Politica de Confidentialitate