fbpx
 

✅ Oferte sejur Cipru. Rezerva-ti vacanta Early Booking in Cipru

Avem o variata alegere in materie de hoteluri pe plaja, hoteluri in Cipru , hoteluri familii cu copii, hoteluri SPA in Cipru.

Vacanta ta in Cipru. Oferte sejur Cipru

Cipru, locul de nastere al zeitei Afrodita, este o tara insulara din Marea Mediterana, plin de istorie si cultura, care se invecineaza cu Turcia, Grecia, Egipt si Siria. Datorita frumusetii naturale, de la faimoasele paduri luxuriante de brazi , pana la minunatele plaje aurii, aceasta este subdenumita “Bijuteria Marii Mediterane”.

Cipru este considerata destinatia perfecta pentru o vacanta insorita! Datorita conditiilor meteo favorabile, puteti alege sa vizitati Cipru in toata perioada anului.

In ciuda faptului ca este o tara mica, aceasta se poate mandri cu statutul de a treia mare insula din perimetrul Marii Mediterane.

Vacanta ta in Paphos . 

Acesta este un oras foarte important al insulei Cipru, situat in vestul insulei, compus din statiunea Kato Paphos si orasul propriu-zis. Printre atractiile cu care Pahos se mandreste se numara baia zeitei Afrodita, ruinele sanctuarul zeiteti Afrodita, Castelul Bizantin, Mormintele Regilor, cat si Muzeul de Arheologie. Clima in aceasta zona este foarte primitoare pe tot timpul anului.

Avem disponibile o mulitudine de oferte disponibile in Paphos, pachete sejur Paphos, cazare la hoteluri in Paphos, dar si sejururi last-minute in Cipru.

oferte vacanta

Descopera toate ofertele in Paphos

Vacanta ta in Larnaca. 

Larnaca, unul dintre foarte importante orase din Cipru, totodata printre foarte vechi din Europa, este locul in care se realizeaza mixul perfect intre traditie si modernism. Se spune ca, daca vrei sa descoperi frumusetile Ciprului, inca de la prima vizita, trebuie sa alegi Larnaca.

Zona de tarm este impanzita de frumoasele plaje cu nisipul auriu, falnici palmieri, restaurante, baruri si cluburi, totul imbinandu-se perfect cu vremea placute, rezultatul reflectandu-se intr-o experienta de neuitat.

Hotelurile impunatoare, magazinele si buticurile din oras vor ajuta, de asemenea, la buna – starea si relaxarea dumneavoastra. 

Exista si o legenda in zona, cum ca orasul ar fi fost ridicat de catre Khittim, fiul cel mai mare al lui Noe.

Plajele foarte linistite, distinse cu Blue Flag pentru serviciile ireprosabile de curatenie, sunt completate de palmieri inalti si apele cristaline.

Avem disponibile o mulitudine de oferte disponibile in Larnaca, pachete sejur Larnaca, cazare la hoteluri in Larnaca, dar si sejururi last-minute in Larnaca. 

oferte vacanta

Descopera toate ofertele in Larnaca

Mediterana Tour te ajuta sa personalizezi vacanta ta in Cipru.

Suna-ne la 0769.619.644

Pachete Cipru:
Zbor inclus:
office@mediteranatour.ro:
076969644:
Pentru a personaliza continutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalitati specifice social media si pentru a analiza traficul, folosim cookie-uri. Citeste despre Politica de Cookie  si Politica de Confidentialitate