fbpx
 

✅ Oferte cazare Albena 2024

Rezervă-ți vacanța în Albena. Tarife personalizate de la parteneri nostri bulgari! Telefon rezervări 0769.619.644
Oferte cazare Albena, Bulgaria direct pe platforma noastra

Rezerva in timp real aceasta destinatie

Despre statiunea Albena si beneficiile pentru tine
Vacanta in Albena

Situata la doar 30 km de Varna, aceasta frumoasa statiune este inconjurata de paduri luxuriante si de cea mai lata plaja din Bulgaria, de pana la 150 m. Totul se intinde de-a lungul unui golf pitoresc. 43 de hoteluri intre 2*-5* cat si un spatiu de camping va primesc an de an. Majoritatea acestora sunt situate pe plaja sau in apropiere . Daca rezervati o vacanta in Albena si sunteti pasionati de experientele SPA, veti putea merge la Centrul Balneologic si de recuperare Medica Albena, Senses SPA & Wellness, Ralitsa SPA & Wellness, Elements SPA & Wellness.  

Avem o varietate de alegeri hoteluri pe plaja Albena, hoteluri All inclusive Albena, hoteluri familii cu copii in Albena, hoteluri cu tobogane in Albena.

Consultantii specializati Mediterana Tour va ofera disponibilitate imediata la hoteluri in Albena cum ar fi : Hotel Flamingo Grand Hotel & SPA, Hotel Maritim Hotel Paradise Blue, Hotel Laguna Garden, Slavuna, Hotel Malibu, Hotel PrimaSol Ralitsa Superior AquaClub si multe altele

Cum sa economisesti in Albena.

Un tarif personalizat bugetului dvs il veti gasi intotdeauna la o agentie cu parteneriate directe cu hotelurile si tur-operatorii bulgari, va oferim oferte last-minute Albena, early booking Albena si nu vom recomanda hoteluri care nu respecta standardele minime impuse de agentia noastra.

Oferte cazare Albena, Bulgaria direct pe platforma noastra

Rezerva in timp real aceasta destinatie

Este recomandabil sa iti oferim o varianta la care sa platesti cu 50-100 Eur mai mult per familie si sa beneficiezi de o vacanta fara probleme, decat sa fiti dezamagiti. Nu uitati ca vacanta este singurul moment in care ne reincarcam cu adevarat bateriile, satisfactia fata de locatie, de masa si cazare este deosebit de importanta pentru noi.

Rezervari la 0769 619 644 sau trimite o solicitare de vacanta personalizata si te vom contacta cu o oferta!
Pentru a personaliza continutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalitati specifice social media si pentru a analiza traficul, folosim cookie-uri. Citeste despre Politica de Cookie  si Politica de Confidentialitate