fbpx
 

Circuite turistice 2023. Rezerva noi circuite cu ghid

Cu avionul sau autocarulCircuite 2023 cu ghizi experimentati.

Alege un circuit de poveste in peste 500 de destinatii alături de Mediterana Tour.
Rezerva un circuit memorabil! 

Echipa Mediterana Tour iti sta la dispozitie pentru rezervarea a peste 1000 de circuite in intreaga lume. De la circuitele in Europa la cele din Asia, din Opera din Sidney pana la Marele Canion din Statele Unite ale Americii, cu siguranta veti gasi o varianta pe care o veti alege.

Puteți găsi un tarif avantajos  la circuite, iar datorita calitatii de agentie de turism organizatoare, Mediterana Tour va ofera sfaturi profesioniste, conexiuni simple pana la punctele de intalnire cu grupul, si chiar transferuri gratuite din orasul Dumneavoastra. Suntem consultanti in circuite turistice, circuite cu ghid, itinerariile unor circuite celeble cu cum ar fi Marele Tur al Balcanilor sau Inflorirea Ciresilor Japoniei.

Fie ca va place sa calatoriti intr-un circuit cu autocarul sau intr-un circuit cu avionul, va oferim consultanta gratuita si rezervari in timp real!

Tariful avantajos il veti gasi intotdeauna pentru circuitele cu autocarul, insa, in functie de distanta parcursa, perioada de calatorie (plin sezon sau extrasezon), veti putea gasi variante economice la circuitul dorit.

Avem o varietate de circuite disponibile pentru cei cu buget redus in destinatii mai apropiate, insa nu vom recomanda hoteluri sau circuite care nu respecta standardele minime impuse de agentia noastra.

Preferam sa iti oferim o varianta la care sa platesti cu 100-200 Eur mai mult per familie si sa beneficiezi de o vacanta fara probleme, decat sa fiti dezamagiti. Nu uitati ca vacanta este singurul moment in care ne reincarcam cu adevarat bateriile, satisfactia fata de locatia de masa si cazare este deosebit de importanta pentru noi.

Rezervari la 0769 619 644 sau trimite o solicitare de vacanta personalizata si te vom contacta in maxim 24h cu o oferta!

Prinde primul ofertele noastre pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter 

Pentru a personaliza continutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalitati specifice social media si pentru a analiza traficul, folosim cookie-uri. Citeste despre Politica de Cookie  si Politica de Confidentialitate